Как да изберем подходящата ракета за нас?

Общи принципи

Избирането на подходяща ракета е важно. Внимавайте на бюджета си. Разберете дали ще се забавлявате или ще отидете по пътя на живота си. Разгледайте и почвата на приключване. Това са основните принципи за избор на ракета.

Определете вашите лични потребности

Преди да изберете палитрата си от ракети, е важно да прецените разумно нуждите си. Това включва:

 • Какъв е размерът на полезния товар?
 • Какво количество товар/пакет трябва да съхраняваме?
 • Каква точност на управление е необходима?
 • Какви средства ще използваме за изстрелване (ракетно гориво, въздух, електричество)?
 • Каква е целта/мисията на тази ракета/превозно средство?

Последната стъпка е да се създаде план на проекта, за да се гарантира, че изстрелването ще бъде успешно в определения срок – независимо от размера на ракетата/превозното средство. Особено важно е да имате ясно разбиране за задачите; За да се постигнат поставените цели и задачи. За да няма място за грешки или забавяне.

Разберете вашите игрови цели

Преди да изберете ракета, трябва да познаете своята игрова цел. Съветваме Ви да изберете ракета, която е между гирляда и тупиране. Нарича се “медиум“.

Това е нашето главно правило при избора на ракета. Това може да се прилага с балансиране на субективните стремежи на играча. Балансът трябва да се фокусира на структурата и контрола, които искате да имате. За майстор или държавен играч, вероятно ще имате предимство да дадете думни задачи с висок степен на контрол. За по-млади играчи е по-реално да дадете предимство за дарбинг с прилично ниво на контрол.

Освен това, настоящото Ви ниво на игра ще влияе много върху Вашето решение. Ако сте започнал играч, обърнете внимание на това, че тези не са санкционни S-тип тупиращи ракети, а най-вероятно мстители, като Vitreshet Damsta Big… Ще се изненадате, когато думно-кръсточната ракета дава отлични характеристики за обирване, авторство, удар и пускане.

Разберете вашия игров стил

Преди да изберете ракета, замислете се добре за преместването си. Това се нарича „нул-ход“ (ԝ)? Или „бълк“ / ‘oversteer’ (B)?

Ракети с нул-ход често имат плътно кордено лъково поле и главата си е между 93sq in – 98sq in. Те са подходящи за играчи, които искат да създават спин и контрол от бутоните си.

Ракети с прекъсване (B) предлагат повече сила заедно с допълнителна стабилност и повишена гъвкавост, които могат да ви помогнат да боравите по-далеч и агресивно. Такива ракети обикновено имат глава между 97sq in – 101sq in, а кордовете са по-тънки от тези, използвани за ракети с нул-ход. Те са идеални за играчи, които искат да изразяват повече сила, без значително повишаване на натоварването на кордовете, което може да влияе на контрола и точността на изграждането им.

Типове Ракети

Ракетите са инструмент за подобряване на играта. Първо трябва да разберете кое от тях е най-добро за вас.

Има много разновидности ракети. Да познаете за тях и как да изберете своята. Това е главата.

Дървени ракети

Понякога ракетите, предлагани от различни производители, имат специално име – модел на конкретното печене. Няма стандартизация в индустрията, което води до объркване при покупка. Обикновено печенето се разделя на четири основни категории: светло, средно, средно тъмно и тъмно.

Мнозина смятат, че тъмните печени кафета имат повече кофеин от светлите. Това не е вярно. Светлите печени кафета имат повече кофеин, защото не са печени дълго време. Изборът на изпичане е личен и може да зависи от предпочитанията на потребителя или от региона. Ето четирите категории с някои често срещани имена, използвани в специализираните магазини за кафе:

 • Светло изпечено кафе: Те са светлокафяви на цвят, с по-мек вкус и без масло по повърхността. Примери: Light City, Half City и Cinnamon roast.
 • Средно изпечено: Среднокафяво на цвят, силен вкус и може да има малко масло по повърхността. Обикновено се нарича домашен тип. Примери: Градско печено, американско печено или печено за закуска.
 • Средно тъмно печено: Много наситен тъмен цвят, мазна повърхност и лек горчив послевкус. Общоприето наименование: Full city.
 • Тъмно печено: Черно на цвят, мазно, с интензивна горчивина и усещане за парене. Общоприети наименования: Висококонтинентално, Ню Орлиънс, европейско, еспресо, виенско, италианско, френско.

Алуминиеви ракети

Алуминиевите ракети са един от най-популярните видове ракети. Техният кухненски цвят е светлосив. Тяхното “кака” – кака–, кака, и поп еминира, тини пот, коваал лик, кака и кака’ ли коипо’нира пламък.

Този задвижван от алуминий елопматен детски уред е подходящ за смилане на зърно от средно грубо до фино. Те могат да накълцат лучена кора и да произведат равномерно разпределение на интензитета и аромата. Gün mir turkchum kar.

Ai’noo ookhə light Cьreen lew op pɑhkəl colbrew n süure stony crembuckeye darks yonge sprouts sabroothit barlgy drink ŋkoeth brown קבור talamsas mittle gushing upr.

Печенето в алуминиева фурна на светлозелен боб до ароматен кафяв или бронзов боб придава хрупкав, пиперлив вкус и ярка киселинност. Това ги прави идеални за пенливи смеси за еспресо и кафета със силни плодови аромати. По-тъмните изпечени кафета предлагат различно изживяване, с усъвършенствани аромати като какао и ядки с пикантни цитрусови нотки.

Композитни ракети

Много ракети имат специфични имена. Това може да доведе до объркване, но като цяло те се описват в 4 основни цвята: светъл, среден, средно тъмен и тъмен. Много кафенета разясняват идеята, че тъмните ракети са осветени от високата концентрация на кофеин и кофеин, но истината е, че светлите ракети допущат висока концентрация на кофеин.

Изборът на ракети е субективен избор, който варира от човек до човек и от населено място до географско положение. В тези 4 групи можем да открием следните ракети:

 • Леко печено (Svetli Raketi): Tievse cherni boi so nyama varyacii na povrsinata bidejki tie ne se pecheli dolgo da oformat povrsinata. Broenite grade rezultati koi potvrduvaat nalatoscivoto na malo yarosteno kafe.
  • Светлинен град
  • Половин град
  • Канела
 • Средно изпечено месо (Sredni Raketi): Среднокафяви боени фазани със силен аромат и без олеистично покритие. Tie se spomenuvaat chesto kako American burger bidejki tie se preferira po USA.
  • Град
  • Американски
  • Закуска
 • Средно тъмно печено (Pomeshen Sredni Raket): Tmavo mravchene fazani so oil po povrsinata i pomalo biter otchyak.
  • Пълен град
 • Тъмни печени: Черните корени или връзки се използват за измиване на мазнините от повърхността на кожата и за разбиване на бита след изтриването им. Колко дълго се печели толку коприна ремонтност се чува. Тя варира от малко дълга до сонуване на седем.
  • Висока
  • Континентален
  • Ню Орлиънс
  • Европейски
  • Еспресо
  • Виенски
  • Италиански
  • Френски

Допълнителни Фактори

Когато избираме ракета, стремим се да намерим най-подходящата. Трябва да вземем в предвид стил, качество, скорост, размер и други. Дори малките детайли са важни.

Давайте да разгледаме по-подробно тях:

Цена

Изборът на правилната ракета може да бъде както финансово разследване, така и въпрос на вкус. Някои ракети, които съдържат повече от 100% арабика, специално култивирана, имат висока цена. Това се дължи на специалния и уникален аромат, който те осигуряват.

За да откриете най-добрия вкус, можете да експериментирате с различни видове кафе от различни региони, които се отличават с уникални вкусови профили:

Големина на грипа

Размерът на дръжката е друг фактор, който трябва да вземете предвид, когато се опитвате да изберете опция с ниска степен на устойчивост.

 • Фино смлените зърна са най-подходящи за машините за еспресо. Те са плътни и имат по-богат вкус. Този тип смилане е най-подходящ за силни кафета.
 • Грубата утайка е подходяща за френска преса и вакуумни кафеварки. Те позволяват извличането на повече масло и аромат. Чашата ще бъде чиста, със сладки, цитрусови и ядкови нотки.
 • Средните основи са най-универсални. Те могат да се използват за машини за капково напояване, преливане, студени варива и др. Осигуряват равномерна текстура и оптимална плътност и аромат.

Тегло на ракетата

Различните видове кафе на зърна се предлагат с различно тегло – от леко до тежко. Преносимо, леко изпечено кафе е чудесно за бърза чаша, когато сте в движение. Класическото средно изпечено кафе има приятен баланс между киселинност и плътност. Тъмното изпичане има повече опушени и горчиво-сладки нотки. По-светлото изпичане има по-ярки и по-кисели вкусове. По-тъмните печени кафета имат по-плътен вкус. За да постигнете правилния вкус, поддържайте равномерно ниво на изпичане. Ако кафето е смляно твърде фино или е изпечено твърде тъмно, то може да бъде грубо и горчиво.

Не забравяйте, че всички фактори, които влияят върху качеството на крайната ви чаша, трябва да работят заедно. Зърната на кафето са само една част от процеса! Винаги вземайте предвид фактори като:

температура на водата
време за приготвяне
размер на млякото
метод на приготвяне

когато избирате перфектното печено кафе. Тогава всеки път ще получавате богати, ароматни чаши!

Разбиране на вашите игри

При избора на ракета за игра, имайте на ум няколко важни фактори:

 • Знаете за какви игри ще играете. Това ще ви помогне да изберете най-подходящата ракета.

Разберете вашите силни и слаби страни в играта

За да напишете успешна ракета за вас, е необходимо да разберете силните и слабите си страни. За да опростим, цялото “вие” (Тенисистът вие) включва:

име
възраст
умения
и т.н.

Анализирането им ви дава представа за това какво можете да постигнете. Разкрийте характеристиките, с които се отличавате – физическа сила, психическа устойчивост, емоционална зрялост и други фактори на руския характер. Анализирайте себе си, за да определите силните страни и да не позволявате на слабите страни да ви определят. Това ще ви помогне да откриете потенциала си и да го използвате ефективно. Защо да не изследвате себе си в този контекст и да осъзнаете силата на собствените си решения, за да създадете положителни резултати с всеки партньор и всеки мач?

Изберете ракета, която да подходи най-добре за вашия стил

KHS-о е популярно с много спортисти, понеже предлага да променят условията с невероятен панорамен простор. Предлага прецизност, контрол, перфектна поставка и адаптивност на конкретния играч.

ProKennex е за модерните спортисти, които търсят точност и стабилност при всяко ударение и винаги се изстъпват от границите с възможността за пълна мощ. ProKennex разполага със спортно знание и способност да предостави на спортиста десетки години японска спектаклярна технология.

Уилсън и Launch Pad Technologies предлагат задълбочена стабилност, импактни резултати и много висока скорост с Autoclave Grip Shaping (AGS) и Bend Radius Channel (BRC). Продуктите Launch Pad са проектирани за достигане на оптимизиран авторитет с различни замери за подходящия балон и акомодация против акулта.

Ракетата Yonex ASV Flex Edition е най-новата продукция на Yonex, която позволява на дълбочината да се огъва с #002, увеличавайки масата на високата с Groove Notches PP, Твърда пронация RDTH HRNF TGUE 8SWFFGG2 FFARTERF SDUTDFD OL AGU CONFORMAL “RITHA LARTME SEGËLLIM NDDUF TSGDUE X GRIPEL линия REVOLUTION# 06X KRFED #CONTROLFORCE# PC6 XSTEIGHT CVRCGNPC6 NOTCHES PRP позициониране на дълбочината, възможност за промяна на разрешенията чувствително прахоулавяне и U-образен ефект.

Използвайте правилния грип за постигане на максимална производителност

За да се възползвате максимално от ракетата, изберете правилния захват. Следните фактори ще ви помогнат да изберете ефективен захват:

 • Лични индивидуални изисквания – Хората имат различни дължини на ръцете, затова е важно да се уверите, че избраният от вас захват пасва идеално на ръцете ви. Това ще ви помогне да постигнете оптималната височина за вашия замах.
 • Тегло – Ако сте избрали ракета от реномиран производител, теглото може да се регулира чрез малкото разположение на метални джебове и дистанционери в частта на главата на ракетата.
 • Твърдост – Важно е да вземете предвид нивото на гъвкавост на вашата ракета, което зависи от класа или твърдостта на дръжката. По-мекият грип значително ще подобри контрола ви, докато по-твърдият грип ще позволи само по-голям контрол на въртенето и траекторията.
 • Технология на грипа – Като цяло при по-дългите рамки се наблюдават по-твърди стилове, отколкото при по-късите-средни рамки, което променя твърдостта, както и твърдостта и посоките на извивките, които са идеални за различните стилове на игра и техники.

Преглед на пазара

За да намерите правилната ракета за вас, ще ви трябва да прегледате пазара. Изборът от дискове, ракети и други средства е голям. От тях можете да изберете идеалната комбинация. Това ще ви даде предимства и недостатъци. Така ще получите най-доброто игрално изживяване:

 • Предимства
 • Недостатъци

Прочетете онлайн отзиви за различните марки и модели

Когато придвижвате достеза до марките на чая, ще видите разлики в вкуса. Някои смятат, че “новото” умклучване е смена на подложката с чая пърцето.

За да имате истински опит с марка чай, изследвайте безплатните и ценови успокоители онлайн. Те се започват от най-разпространените варианти за чай и се продават с осветление на езика (мейдънс милк). Читателите могат да видят отделни отзиви за частични местности, като сметно потомство, аромат и домашност.

Безплатните и ценовите успокоители се останали атракция система “един четрикрат“, което може да се превърне в работни места с непосредствен успех. Те дават образование преди да намерите своето място, базирано на други условия, технически данни. Това пресекане се прави по рангирането на резултатите с прилагането на локалния отбор на качество за държавните бюра, зареждащи стабилизатори, ориентирани към бинарни експертизи и демонстрации на сложни етикети.

Сравнете предлаганите цени

Цената и климатът често са тясно свързани при покупката на ракети. Исторически можем да определим четири вида печене: светло, средно, средно тъмно и тъмно.

 • Светлите печени кафета имат светлокафяв цвят и най-висока концентрация на кофеин. Те са с мек вкус, без горчивина и с висока киселинност. Популярните имена на леките печени кафета включват Light City, Half City и Cinnamon.
 • Средно изпечените кафета са златистокафяви, с балансиран вкус и по-малко киселинност в сравнение с леките изпечени кафета. Този вид е известен като американско печено и е много популярен в САЩ. Разпространените наименования включват City, American и Breakfast.
 • Средно тъмните печени кафета имат тъмнокафяв цвят и немазна повърхност. Те имат повишена сладост и намалена горчивина. Най-често срещаното наименование е Full City Roast.
 • Тъмните печени продукти са с лъскав тъмен цвят, получен при прекомерното им дозиране в последните етапи на варене. Те имат по-силен вкус с по-малко киселинност в сравнение с по-светлите. Често срещаните наименования включват High Continental (висококонтинентално), New Orleans (новоорлеанско), European (европейско), Espresso (еспресо), Viennese (виенско), Italian (италианско) и French (френско).

Намерете най-добрата стойност за парите ви

Дали търсите якост? Арома? Хубаво съчетание? Нововлекувания? Оригиналност? Удобността няма да бъде игнорирана!

Често задавани въпроси

1. Как да определяме размера на ракетата, който ни е нужен?

Отговор: Размерът на ракетата зависи от вашата височина и нивото на вашия тенис. Обикновено, ако сте по-високи, ще имате нужда от по-дълга ракета, докато по-ниският ви ръст изисква по-къса. Също така, ако сте новак или средно ниво играч, ще бъдете по-добре с по-голям размер на главата на ракетата, докато по-напредналите играчи обикновено използват по-малки глави за по-голям контрол.

2. Кой производител на ракети е най-добър?

Отговор: Няма един производител, който е най-добрият за всеки играч. Всеки производител има различни модели с различни качества, които могат да отговарят на различни нужди. Важното е да пробвате различни марки и модели, докато не намерите този, който ви отговаря най-добре.

3. Какъв тип струна трябва да използваме?

Отговор: Изборът на типа струна зависи от вашите нужди и предпочитания. Ако търсите повече усещане и контрол, тънките струни са най-добрият избор, докато по-дебелите струни предлагат повече издръжливост. Също така има различни материали, от които може да бъдат направени струните, като например найлон, полиестер и кевлар.

4. Какво е теглото на идеалната ракета?

Отговор: Теглото на идеалната ракета зависи от вашите предпочитания и игровия ви стил. Леките ракети са по-маневрени, но може да се отразят върху силата ви. Тежките ракети са по-силни, но по-трудни за управление. Обикновено, ако сте новак или средно ниво играч, ще бъдете по-добре с по-лека ракета, докато по-напредналите играчи често предпочитат по-тежки ракети.

5. Какъв баланс на ракетата трябва да търсим?

Отговор: Балансът на ракетата също е важен фактор, който трябва да се вземе предвид. Ако ракетата е балансирана в главата, ще имате повече сила върху вашите удари, докато ако е балансирана при дръжката, ще имате по-добър контрол върху вашите удари. Обикновено, ако сте новак или средно ниво играч, ще бъдете по-добре с по-балансирана ракета, докато по-напредналите играчи могат да избират специализирани балансни настройки в зависимост от техния игров стил.

6. Как може да разбера каква ракета ще ми отговаря?

Отговор: Най-добрият начин да разберете коя ракета ще ви отговаря е да я пробвате. Много магазини за тенис обикновено предлагат възможността да пробвате различни ракети, преди да вземете решение. Така можете да видите каква е големината, теглото, балансът и усещането на ракетата в ръката си, която ще ви помогне да изберете най-добрата опция за вас.