Бадминтон Yonex

Бадминтон Yonex: Етикетната марка на бадминтон

С над 50 години в индустрията за дизайн на бадминтон, бадминтонът Yonex е безспорно марка номер едно по отношение на оборудването за бадминтон. В допълнение към спорта за бадминтон, той може да се похвали и с качествени съоръжения за производство на голф и тенис. От друга страна, компанията е най-доминираща в играта на бадминтон. Yonex е добре известен със своите ракети и Как се играе бадминтон обувки за бадминтон. Може да не са най-икономичните от гледна точка на цената, но високата цена със сигурност се равнява на най-високото качество. Марката за бадминтон Yonex не би била толкова популярна сред много олимпийци и професионални играчи, ако съоръженията не са толкова ефективни и лесно биха се износвали.

Спортна екипировка за бадминтон Yonex

Вероятно най-почитаните от продуктите за бадминтон на Yonex са техните ракети за бадминтон. Те не само изглеждат иновативни, но и са много ефективни от най-новите използвани технологии. Някои от технологиите и иновациите са Nanoscience, Elastic Titanum, New Grommet System и Solid Feel Core. Ракетите за бадминтон имат технологията Nanoscience, при която главата на оборудването е по-лека и тънка. Това позволява на играчите, независимо дали са начинаещи или напреднали, да се люлеят по-лесно и да максимизират силата си. Освен това рамката на ракетата е по-здрава и не толкова твърда от иновацията Elastic Titanum.

Новата система Grommet на ракетите за бадминтон Yonex създава по-добро напрежение на струните. Това дава по-добри снимки. Технология, наречена Solid Feel Core, също намалява вибрациите на рамката. Това ограничава човешката грешка и води до по-точни люлки. Освен ракетите за бадминтон, Yonex се гордеят и с обувките си за бадминтон. Точно както при ракетите, обувките са изработени в иновативен дизайн и от съвременни технологии. Някои от тези технологии и изобретения са Power Cushion, Ergoshape, MSLite и Double Russel Mesh. Функцията Power Cushion представя да поеме и намали толкова шок. Възглавницата може да се намери от долната страна на областта на петата. Докато други марки използват уретан, тази технология на Yonex е 3 пъти повече амортисьор. Стелката Power Cushion дава на краката и допълнителна опора.

Как да разбера дали вашите ракети за бадминтон Yonex са автентични?

Обувките за бадминтон Yonex също имат иновация Ergoshape. Това просто означава, че тези обувки на Yonex са специално пригодени за играта на бадминтон. Това придава на обувките контур или форма, за да направи носенето и играта удобни за играчите. От друга страна, дизайнът MSLite прави обувките по-леки, но по-здрави в сравнение с други марки. Тъй като спортът е известен с това, че включва бърза работа с крака, лекото качество е много изгодно. Технологията MSLite позволява на обувките да запазят оригиналния си контур и за по-дълъг период. Затова обувките за бадминтон Yonex са много издръжливи. Съществува и Double Russel Mesh, която позволява на краката да „дишат“. Тази иновация осигурява обувките за подобрен въздушен обмен и История на бадминтона го прави осем пъти по-дишащ. В резултат на това потребител ‘ краката ще имат по-малко влага и ще се изпотяват по-малко. Това значително подобрява комфорта на играча и предотвратява появата на мехури. На върха на ракетите и обувките за бадминтон на марката, те произвеждат и дрехи за бадминтон. В крайна сметка по-важни от качеството на съоръженията за бадминтон Yonex, които хората могат да използват, за да играят страхотен бадминтон, са техниките и уменията.